Αρχική » Περιοδικά-Συνέδρια » Ντίνας, Κ. 2010. Νέες τεχνολογίες και γλωσσική διδασκαλία: ένας απολογισμός – διαφαινόμενες προοπτικές. 3ο Πανελλήνιο Συνέδριο ‘Αχιλλέας Τζάρτζανος’ για την Ελληνική Γλώσσα. Τίρναβος

Ντίνας, Κ. 2010. Νέες τεχνολογίες και γλωσσική διδασκαλία: ένας απολογισμός – διαφαινόμενες προοπτικές. 3ο Πανελλήνιο Συνέδριο ‘Αχιλλέας Τζάρτζανος’ για την Ελληνική Γλώσσα. Τίρναβος

Οι Νέες Τεχνολογίες άλλαξαν τον τρόπο με τον οποίο ζούσε η ανθρωπότητα για χιλιάδες χρόνια. Η είσοδός τους στη ζωή μας δεν άφησε τίποτα ανεπηρέαστο. Φυσικό ήταν η εκπαίδευση ―άρα και η γλωσσική διδασκαλία― να είναι ένας από τους χώρους στους οποίους βρήκαν εφαρμογή, χωρίς βέβαια η αποδοχή τους να είναι καθολική ακόμη και σήμερα.

Στην εισήγηση α) γίνεται ένας απολογισμός της ως τώρα πορείας των Νέων Τεχνολογιών ειδικά στο χώρο της γλωσσικής διδασκαλίας, και β) αναζητούνται οι διαφαινόμενες προοπτικές.

Νέες τεχνολογίες και γλωσσική διδασκαλία


Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Xρήσιμες διευθύνσεις

Εργαστήριο Γλώσσας και Προγραμμάτων Γλωσσικής Διδασκαλίας
http://linguistics.nured.uowm.gr

Academia
https://uowm.academia.edu/KonstantinosDinas

Προσωπικό ιστολόγιο: Αναζητήσεις
https://kdinas.wordpress.com

Προσωπικό Moodle: Συν-εργασίες
http://users.uowm.gr/kdinas/moodle/